Fijnproeverspakketten
Vereecke
Home Chocolaterie Confiserie Biscuiterie Dranken Gastronomie Business gifts Sinterklaas Pasen Onze filosofie Pers Causerie
Dagelijkse kost op bezoek bij Vereecke “Snoepen is een zoete zonde waar vaak een stukje nostalgie of een verhaal aan vast kleeft...” REPORTAGE VRT.  18 November 2012
Christophe de Neuville bij Vereecke “un détour chez Vereecke s’impose... un petit paradis pour les fines bouches...” REPORTAGE TV RTBF. November 2010
Els Thibault te gast bij Vereecke “Vereecke... het plopsaland voor volwassenen...” WEEKENDJEWEGMET VIJFTV.  Augustus 2010
“.... Als je dan toch in Middelkerke bent...” “.... een aanrader is chocolatier Vereecke op de Leopoldlaan! Een paradijs voor kinderen en hun ouders...” RTL4 (NEDERLAND): MET PLUIJM OP PAD. Zomer 2010
Smaaksterren Door het team van het magazine Smaak werd ‘Vereecke in Middelkerke’, genomineerd met een Smaak-Ster SMAAK. Trendsettend Belgisch Magazine. Juni 2008
Rendez-vous chez Vereecke à Middelkerke ou Guy nous attend! “... Il y a des endroits ou je laisserai à la fois mes dents, ma santé et mon portefeuille...” ESCAPADE GOURMANDE avec GUY LEMAIRE. LA UNE. Augustus 2007
Causerie rond chocolade en suikerwaren uit grootmoeders tijd. Plezante anekdotes en sappige verhalen. Presentator Stefaan Struyve RADIO 2 WEST-VLAANDEREN. Augustus 2007
"Sommige klanten maken wel eens de vergelijking met bekende huizen als Harrods, Hédiard of Fauchon. Rechtover het Casino van Middelkerke wandel je binnen in een onwaarschijnlijke wereld van exquise lekkernijen. Er is natuurlijk niet alleen de zoete geur die je onweerstaanbaar naar binnen leidt. Op topdagen wemelt het hier van de bezoekers, want winkelen is in dit overbekende huis een begrip en een ware belevenis. Je vindt er heerlijke producten die steeds zeldzamer worden: een Vintage Port uit 1953, marrons glacés, calissons, Absenthe, macarons, gekandizeerde marsepein met walnoten, flakes, lokoum, gemberbolletjes met chocolade, Genepy, Vin Jaune, anijsdragees uit Flavigny, geglaceerd of gekonfijt fruit, peperkoek met kersen, feuilletés, grieks brood en stroopwafeltjes, een zeer oude cognac uit de familiereserves van Delamain of een 25 jaar oude Bowmore. Maar ook exclusieve theesoorten, ambachtelijke koffie, honing en confituren, Banyuls, foie gras en truffels behoren hier tot het uitgebreide assortiment. Bovendien staat het huis sinds 1961 bekend om z’n zeevruchten en chocolade schaal- en schelpdieren en is het merkhouder van het Middelkerkse ‘Phros’ bier. Het is dan ook niet te verwonderen dat ook tal van bedrijven hier hun keuze maken uit een ruime waaier aan culinaire geschenkartikelen. Maatwerk en originele creaties zijn het handelsmerk van deze stijlvolle zaak en zelfs linten en verpakkingen worden bedrukt met tekst en logo van de klant en geven aan het gastronomisch pakket een zeer persoonlijke toets. Zaakvoerders Filip De Meulenaere en Karien Van Parys waren onder meer te gast bij Radio 2 en Escapade Gourmande (RTBF La Une). Het internationale magazine ‘Food and Travel’ beschouwt het huis als een absolute aanrader, een bijzonder universum voor de fijnproever. Heerlijk aanbevolen!... "
Vereecke te gast bij DE MADAMMEN. De chocolade die je eet, verklapt wie je bent! DE MADAMMEN. RADIO 2. Maart 2014
Belgium Star Quality “... Vereecke, a confectionary-cum-speciality food shop that stocks over a thousand produts from all over the globe, including their speciality, luscious seashell-shaped chocolates. Don’t miss...” FOOD AND TRAVEL. BELGIAN COAST EXPERIENCE. Oktober 2007
Filip De Meulenaere mag zich voortaan Ridder noemen in de Vlaamse Confrérie van de Gastronomie,  een bekroning voor zijn jarenlange inzet voor de promotie van de streekproducten.    September 2014.
RTL TVI     Yves Mattagne en Fanny Jandrain op bezoek bij Vereecke “Le paradis existe, on est chez Willy Wonka” Reportage RTL TVI Augustus 2015.
NL / FR / EN / DE
«"...Filip De Meulenaere, zaakvoerder, verdiepte zich beroepshalve in de wereld van de chocolade, wetgeving en geschiedenis, verkoop en degustatie. Chocolade is voor hem een ware passie en een nooit eindigende culinaire ontdekkingsreis.  Op overtuigende en enthousiaste wijze, weet hij z’n publiek te begeesteren en te boeien en onder te dompelen in alle facetten van het chocoladegebeuren... “ In het verleden reeds te gast bij:  MARKANT, KVLV, LSP, ROTARY, LIONS, KIWANIS, NEOS, JCI, CASINO MIDDELKERKE, BWP, HILTON ANTWERPEN... De FOD Economie als eigenaar van het collectieve kwaliteitsmerk “Ambao” en de VZW Traditional and Quality Chocolate Association. Een gepast antwoord op Richtlijn 2000/36/EG?        MEER INFO
Pers